Premsa

Novembre de 2010. XVIII Festival Punto de Encuentro on es va escoltar la "Simfonia per a bombo i plats" (electrònica).
Juliol de 2010. Mini cicle "Llocs de Pas 2010" que organitza l'Associació Catalana de Compositors on es va poder escoltar la "Simfonia per a bombo i plats" (electrònica) amb una video-gravació de Juanma Leiva i una coreografia d'Ariadna Estalella.
Juny de 2010. Concert preparació per a la interpretació en el Spanish Brass Alzira 2010, i dia en el que es va regalar la partitura editada en Brotons&Mercadal.
Març de 2010. Crítica a càrreg de Josep Lluís Galiana, sobre una interpretació del QMAV en el Club Diario Levante.
Octubre de 2008. Presentació/estrena de "Crónica de una muerte... anunciada" (electrónica) en el Cd que commemora el 60 Aniversari del que es considera la 1a obra concreta: "Étude aux chemins de fer" de Pierre Schaeffer de 1948.
Setembre de 2008. Concert monogràfic a la Casa de la Cultura d'Ondara on es van estrenar quatre peces: "Le Toumbeau de la Vals" i "Homenatge a l'Impressionisme" per a piano, "Quintet nº1" per a quintet de metalls, i la "Sonata per a piano i bombardí en Mi".
Maig de 2008. Estrena per part de Javier Feltrer de l'obra "Noiculove-Evolution" (saxo tenor i electrònica) en Club Diario Levante dins del Festival Primavera Electroacústica en València 2008.
Abril 2008. XXXVIII edició del Festival Internacional de Música i Creacions Electròniques SYNTHÈSE de Bourges (França) on es va escoltar la "Simfonia per a bombo i plats" (electrònica).
<< 1 | 2